DIRECT BESTELLEN

Rijschool in Noordwijk

Autorijschool in Katwijk, Autorijschool in Rijnsburg, Autorijschool in Noordwijk, Autorijschool in Noordwijkerhout, Autorijschool in Voorhout, Autorijschool in Sassenheim, Autorijschool in Lisse, Autorijschool in Warmond, Autorijschool in Valkenburg, Autorijschool in Leiden, Autorijschool in Oegstgeest, Autorijschool in Voorschoten, Autorijschool in Wassenaar, Autorijschool van der PlasBen je op zoek naar een goede rijschool in Noordwijk of in de buurt van Noordwijk? Dan is rijschool van der Plas een uitstekende keuze voor jou. Vind je het belangrijk dat je ontspannen en zelfverzekerd leert autorijden? Dan kan dat bij rijschool van der Plas. Diana van der Plas heeft met haar jarenlange ervaring een reputatie opgebouwd als professionele en vriendelijke rij-instructrice. Veel van onze leerlingen komen uit Noordwijk. Zodoende hebben wij als rijschool in Noordwijk een goede naam opgebouwd. Autorijschool van der Plas stelt alles in het werk om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te bezorgen. Om een goede indruk te krijgen van wat onze rijschool in Noordwijk voor jou kan betekenen, raden wij je aan om via het menu door onze website te bladeren.

Een goede rijschool in Noordwijk en waar nog meer?

Onze autorijschool is gevestigd in Katwijk en als rijschool ook actief in Noordwijk, maar ons werkgebied ligt ook buiten Noordwijk. Of je nu woonachtig bent in Katwijk, Rijnsburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Warmond, Valkenburg, Leiden, Oegstgeest, Voorschoten of Wassenaar, bij Autorijschool van der Plas kun je altijd terecht. Zoals gezegd doen wij er alles aan om je zo snel mogelijk op examenniveau te brengen. Ons streven is dat jij je rij-examen in één keer haalt door je optimaal voor te bereiden op je examen.

Kijk ook eens naar onze voordelige pakketten.

Kortom, ben je op zoek naar een rijschool in Noordwijk?

Diana heeft in Noordwijk en omstreken een reputatie opgebouwd als betrouwbare en zorgzame rij-instructrice. Met haar professionele en vriendelijke lessen geniet je van ontspannen, positieve en motiverende rijlessen. Maak daarom snel een afspraak met je persoonlijke rij-instructrice Diana van der Plas 06-53862686

Autorijschool van der Plas helpt jou graag bij het behalen van je rijbewijs. 

Je kunt je direct inschrijven voor een gratis proefles bij Autorijschool van der Plas!

Google reviews

5.0
Gebaseerd op 20 Reviews
google
Paul Blees
19 februari 2024

Diana geeft hele rustige en ontspannen lessen. Zeker aan te raden!

google
Julianne Lips
14 februari 2024

Ik heb erg fijn les gehad van Diana! Ze laat weten wanneer dingen goed gaan, en legt ook duidelijk de verbeterpunten uit. Ze zorgt er echt voor dat je zelfverzekerd in de auto zit.

google
Britt van den Berg
2 februari 2024

Een superfijne rijschool om autorijden bij te leren! De lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Diana legt alles geduldig en duidelijk uit. Zeker een aanrader!! 🙂

Handige Tip!

Klik op deze pagina voor meer vragen over onze rijschool in Noordwijk! 

Autorijschool van der Plas

Autorijschool van der Plas

Diana antwoordt meestal binnen een uur.

Ik ben momenteel offline

Autorijschool van der Plas
Hallo 👋
Klik hieronder om een bericht te sturen op WhatsApp.
WhatsApp